1. Acest site stochează doar adresele de email lăsate de cei care doresc să se aboneze la postări și validează abonarea accesând linkul pe care l-au primit pe email.
  2. Cei care nu validează abonarea nu au stocate adresele lor de email în baza noastra de date.
  3. Cei care aleg sa se dezaboneze vor avea automat adresele de email șterse din baza de date. Dacă survine vreo eroare și acest lucru nu se întâmplă, ne cerem scuze și vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa matriter@fabricadeoameni.com cu titlul “Dezabonare”.
  4. Din partea comunității noastre nu veți primi decât emailuri de notificare referitoare la apariția de articole noi pe site.
  5. Din partea noastra nu veti primi niciodată emailuri prin care să vi se solicite date personale, precum: CNP, adresa, cont bancar, pin etc. În mod normal nivelul de securizare al site-ului și informațiilor pe care le conține este unul extrem de ridicat, dar dacă se întâmplă să primiți astfel de emailuri vreodată, vă rugăm să ne anuntați imediat la adresa matriter@fabricadeoameni.com și, mai ales, SĂ NU FURNIZAȚI NICI UN FEL DE DATE PERSONALE cerute prin acel email.
  6. Momentan Fabrica de Oameni este o platforma gratuită. Lucrăm la dezvoltarea unor segmente plătite, iar când acestea vor fi gata, veti fi anuntați public. Toate plățile vor fi securizate prin sistemul 3D Secure.